Kesäretki Hattulaan
lauantaina 19.8.23 klo 11

Markkulan sukuseuran retki Hattulaan la 19.8.2023 klo 11-


Kokoonnumme Parolan Panssarimuseon pysäköintialueelle klo 11. Museon osoite on Hattulantie 334, Parola. Meille on varattu opastettu kierros museossa klo 11.00-12.30.

Panssarivaunuja on sekä sisätiloissa että ulkona harjun rinteellä. Museon alueella on esteettömään liikkumiseen kiinnitetty huomiota.


Museokierroksen jälkeen käymme katsomassa Parolan Leijonapatsasta, joka on lähellä Parolan panssariprikaatia. Museolta patsaalle on noin 3,5 km. Leijonapatsaalla ei ole osoitetta, mutta tienviitta sinne löytyy Parolannummentien laidalta. Hiekkatietä pitää ajaa vielä noin 300 metriä, että päästään patsaan luo.


Meille on varattu lounas Ravintola Rosollissa, joka on Parolan keskustassa osoitteessa Kauppatie 2, Parola. Leijonapatsaalta Parolan keskustaan on 5,5 km.

Lounaaseen sisältyy seisovasta pöydästä salaatit, leivät, ruokajuomat, lämpimät ruuat, kahvi ja jälkiruoka. Ravintola Rosolli on tuona päivänä auki vain meitä varten. 


Ravintolan vieressä on Juteinitalo, jossa on Hattulan kirjasto. Kirjaston pihalla on Jaakko Juteinin patsas.


Kesäretken hinta on 10 euroa. Sukuseura maksaa pääsyliput ja lounaan.


Kesäretki tehdään omilla autoilla. Voit kysyä kyytiä tarvittaessa, kun ilmottaudut retkelle.


Ilmottautumiset 4.8.2023 mennessä Mauri Niemiselle puh. 0500 164 947 tai markkulan.sukuseura.ry@gmail.com . Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot.